luni, 23 iulie 2007

Codul Rosu - COD ROSU - ATENTIE


COD ROSU

AVERTIZARE METEOROLOGICA pentru 24 iulie

Marti, 24 iulie, in Municipiul Bucuresti, in judetele Ilfov si Giurgiu precum si in sudul judetelor Teleorman, Olt si Dolj temperatura aerului va depasi 41 de grade.


COD PORTOCALIU

AVERTIZARE METEOROLOGICA PENTRU ZILELE DE 23 SI 24 IULIE

In judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Calarasi, Ialomita, Arges,Dambovita, Prahova, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Vaslui si in vestul judetelor Constanta si Tulcea se vor inregistra pe arii extinse valori de temperatura de39...40 de grade si izolat 41...42 de grade. Pentru 23 iulie se mentine cod portocaliu pentru municipiul Bucuresti si judetele: Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Ilfov.


COD GALBEN

ATENTIONARE METEOROLOGICA PENTRU 23 SI 24 IULIE

In Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, nordul si centrul Moldovei valori ale temperaturii aerului de 35...38 de grade se vor mai inregistra doar in dupa-amiaza zilei de marti, 24 iulie. In aceste regiuni vor fi manifestari de instabilitate atmosferica (intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, izolat ploi torentiale si grindina) in cursul zilei de luni, dar in special marti seara si in noaptea de marti spre miercuri, cand intensitatea fenomenelor va fi mai mare.Nota: Pentru data de 25 iulie exista posibilitatea prelungirii avertizarii - cod portocaliu - pentru municipiul Bucuresti, judetele Calarasi, Ialomita, Ilfov si vestul judetului Constanta.



Sursa: inmh.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am auzit ca la umbra in Bucuresti o sa se ajunga la temperatura de 60 de grade. Maine intre orele 11 si 19 e interzis sa se iasa afara pt ca caldura asta UCIDE.

Anonim spunea...

Vai de noi. Ieri la Piata Romana pe la ora 14 nu era nimeni pe strada, parca eram un oras pustiu. Oare asa o sa arate viitorul?