sâmbătă, 28 iulie 2007

Cu masina in cinema

Au intrat la cinema cu masina

Un obicei despre care am aflat doar din filmele americane se vrea impamantenit si la noi: cinematograful pentru masini. Iti cumperi floricele si un litru de suc, apoi vezi filmul din propria-ti masina. Cei care s-au aflat joi seara cu automobilele in Piata Constitutiei si au urmarit pentru prima oara un film stand la volan spun ca e o experienta placuta.
Producatorii unei marci japoneze de autoturisme au deschis cinematograful doar pentru clientii lor, dar i-au lasat sa vada ultima pelicula a lui Will Smith, 'In cautarea fericirii', si pe cei care se plimbau pe jos prin Piata Constitutiei.
Vizionarea a fost libera
Soferii au avut posibilitatea sa asculte sunetul filmului in propria masina pe o frecventa speciala, iar cei care nu au avut rabdare sa stea in masina o ora si jumatate, cat a durat filmul, au primit scaune din plastic. Si cum afara a fost racoare, iar pelicula foarte buna, la sfarsit toata lumea s-a declarat multumita. Pentru acest prim experiment, biletul nu a costat nimic, iar participantii au primit ca bonus floricele, inghetata si bauturi racoritoare din partea organizatorilor, care au promis cat de curand o reeditare a evenimentului.

sursa: libertatea.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

super tare. Bobilu rulezz